Visliefhebbers

Vissen in West-Bohemen is geweldig. De vele meertjes, riviertjes en beekjes geven u volop gelegenheid uw hobby als sportliefhebber te bedrijven. Als u zich aan uw sportieve verplichtingen houdt dan bent u daar van harte welkom. Naast het vissen biedt West-Bohemen u volop gelegenheid voor vertier. Lekker uit eten in de daar vele aanwezige restaurantjes. Heerlijk wandelen in de bossen of weidse velden. Steden bezoeken zoals Karlovy Vary, Pilzen, Mariënbad, Cheb en de vele kleinere plaatsjes. En wat dacht u er van eens een bezoek te brengen aan een van de daar aanwezige kuuroorden te bezoeken en je eens lekker te laten verwennen? Voor de kinderen is er volop zwemgelegenheid. Een dierentuin in Pilzen en een heuse adventure baan in Mariënbad op ongeveer 20 km afstand van Huis Beroun.

Om een vergunning in Tsjechië te kunnen krijgen, moet je je vergunning uit je eigen land kunnen laten zien!

Een visakte voor Tsjechië is verkrijgbaar op het stadhuis of de info in Beroun. Prijs ongeveer € 4,00.
Voor West-Bohemen heeft u naast de visakte ook nog een vergunning nodig. Er zijn vergunningen voor forel-water en voor niet-forel water.
Een duidelijke viskaart geeft aan waar u zoal kunt vissen. Op de tafel in het huis ligt die klaar voor u. Graag wel weer terug leggen voor andere gasten. De prijs is redelijk. Voor een week ongeveer zon     € 50,00. Vergunning is verkrijgbaar bij viswinkels of VVV, s . Wij kunnen voor u vast de vergunning aanvragen. Daarvoor moet u dan wel ruim van te voren ons uw gegevens doorgeven. Houdt u maar rekening met zeker twee weken.
Overzicht voor riviertjes vliegvissen
http://www.rybsvaz.cz/?page=reviry%2Freviry&lang=en&fromIDS=&typ=pr#=en&fromIDS=&typ=pr
Inzoembare kaart van Tsjechië.

http://www.mapy.cz/
Vis-info Tsjechie
http://czechnymphing.com/

Contact persoon:

Arnold van der Linde
072-5715514
06-49760943

Recente berichten