Vakantiehuis Beroun

De vakantiewoning ligt in het dorpje Beroun op 4 kilometer afstand van het kleine stadje Teplá en op 2 kilometer afstand van het beroemde klooster “Klaster Teplá”.

Het verblijf is gesitueerd in een voormalige boerderij uit 1916. De boerderij is een groot L-vormig complex bestaande uit het woonhuis en twee grote schuren.

Vanwege de ruime vertrekken en de aanwezigheid van twee badkamers is het huis prima geschikt om er met 2 gezinnen gebruik van te maken. Aangezien de vakantiewoning zich geheel gelijkvloers bevindt, is de woning geschikt voor minder valide mensen. De woning is echter niet speciaal voor dit doel gemaakt. Op zolder vindt u een extra slaapkamer geschikt voor vier personen en daarnaast een grote speelruimte met o.a. een biljart, tafelvoetbal, sjoelbak en een televisie hoek. Een kast met vele spelletjes completeren het geheel. Beneden in een grote schuur staat een tafeltennistafel en u kunt daar darten.

De woning staat aan de rand van de woongemeenschap op 1000 m2 eigen grond met een geheel omsloten tuin waardoor er een zeer grote mate van privacy is. De woning zelf heeft een woonoppervlak van  ongeveer 160m2 en bestaat uit een grote woonkeuken, woonkamer met openhaard, 2 badkamers, 4 grote slaapkamers met totaal 12 bedden. De benodigde bedden zijn bij aankomst reeds opgemaakt.  Het woonhuis heeft een zeer ingrijpende renovatie ondergaan om het comfort van onze gasten te kunnen garanderen. De fotogalerij geeft een goed beeld van de huidige situatie. In 2008 hebben we de eerste gasten mogen ontvangen.

De woonkamer keuken en de drie slaapkamers beneden kunnen worden verwarmt met een infraroodverwarming via een thermostaat. Daarnaast staan in de badkamers en slaapkamers elektrische kachels.

Voor de liefhebbers staat in de keuken en gang een houtkachel. De woonkamer heeft een grote openhaard. Daarnaast kunt u het huis verwarmen met de kolengestookte CV,

Brandstofprijzen in Tsjechië

http://hondenvakanties.jouwweb.nl/

Recente berichten